Stavekontrol efterlyses..

Jeg kan blive helt vildt irriteret, når jeg drister mig til at læse undertekster på Kanal 4 og Kanal 5 – de er ofte fyldt med så mange stave- og oversættelsesfejl, at man må græmme sig. Man skulle da tro, at massemedier havde en minimal forpligtigelse til i det mindste at kunne stave nogenlunde.

I dag kan man så se, at ekstrabladet ikke er meget bedre i deres kvaitetscheck – hvor burde det dog være pinligt, at man på forsiden har en tophistorie med stavefejl i teaseren :-(

Media_httpwwwnetfacto_laaeh

5 thoughts on “Stavekontrol efterlyses..

  • Jeg er vist frygteligt onsdagformiddagssøvnig, for jeg kan slet ikke finde stavefejlen i det indsatte stykke af Ekstrabladet. Hjælp! Hvor er den?

  • hmm….Det er vidst i dette tilfælde mig, der er gal på den. Jeg kendte ikke lige nonfirmationspenge, og troede det skulle have været konfirmationspenge. Lidt googl’ing ser ud til at bekræfte, at nonfirmationspenge findes.Undskyld, ekstrabladet.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.