Modtrafikkanter

Kan man snart få lov at uddele “dumme-bøder” til sine modtraffikanter, der ikke burde have lov til at færdes på egen hånd i trafikken. Dagens fæ-hoved præsterede i morgen myldretiden ned af Jagtvej i København at cykle med en paraply trukket ned over hovedet, så hun stort set ikke kunne se noget – og helt sikkert uden tanke for om der var andre cyklister, der fik prikket et øje ud. Udover det ovennævnte fjols, så var der dog mange andre, der tydeligvis skulle lade cyklen stå derhjemme, hvis der er den mindste udsigt til regn.

Er man f.eks. typen, der i klæder sig et 4 personers villatelt som regnfrakke - og ikke i øvrigt forsøger at “spænde det ind”. Hvor snedigt er det lige at have 1-2 meters regnfrakke svævende omkring sig, som kan fange andre cyklister. De fleste, der køre i denne mode-bombe, er vidst i øvrigt delvist klar over faren (i hvert fald for at fange gående) så de kører typisk med stor forsigtighed midt på cykelstien og forhindrer effektivt andre i at passere dem.

… og så har jeg ikke en gang nævnt noget om piger i Christianiacykler fyldt med unger, der absolut skal mose sig ud midt i lyskrydsene.

comments powered by Disqus