Juletur til Wien

Forberedelse og rejsen dertil….

Vi fandt et godt tilbud fra Rejsefeber, som med direkte fly (Austrian Airlines) fra København til Wien bød på en forlænget weekend (14/12 - 16/12) i den Østrigske hovedstad. Med i tilbudet var overnatning på “MyPlace Premium Apartments - City Centre”, som lå godt placeret midt i Wien.

Oplevelser

Der er mange julemarkeder i Wien, og mange af dem holdes på slotte, torve og andre spændende steder i byen. Vi brugte derfor dagene i Wien ved at strefe rundt og dels se julemarkederne og dels at se diverse sights med et drys af sne som dekoration. Når det bliver for koldt (eller for langt) så findes der en velfungerede offentlig transport i Wien, som et par gange blev brugt til at komme på tværs af byen.

Vi så blandt andet Schönbrunn, Hofburg og Belvedere slottene samt Spanske Rideskolem Wiener Staatsoper og Stephansdom.

Her er et par billeder fra turen:

Mere om Wien…

comments powered by Disqus