Vand i Københavns Lufthavn

Det er vel alle, der efterhånden har erfaret, at det er blevet strengt forbudt at tage drikkevand med gennem sikkerhedskontrollen i Københavns Lufthavn - uagtet hvad man så ellers måtte syntes om det. Butikkerne, der ligger efter sikkerhedskontrollen, har naturligvis opdaget dette - og ved også, at den knas tøre aircon luft, som findes i jetfly, er med til at sikre, at mange køber en flaske vand til flyveturen - uanset hvor urimelige priser, de måtte forlange for dette.

Jeg skal ikke påstå, at det noget sted i lufthavnen er billigt - det billigste er vidst, at medbringe en tom drikkedunk og fylde den på et af toiletterne med vand fra en hane. Hvis man ikke har mod på dette, så er der åbnet en “Tiger” butik i lufthavnen, og her tager de trods alt kun 10 kroner for to halve liter vand (+ pant - ialt 13 kroner). Det er ikke billigt, men det er da langt mere rimeligt end de (typisk) 25 kroner for 2 gange en halv liter, som bladkioskerne (og de fleste spisesteder) tager.

comments powered by Disqus