Weekend i Prag

Umiddelbart skulle man jo tro, at der var noget helt galt i den offentlige transport, når det er billigere at flyve en tur til Prag, end det er at tage toget til Århus. Nå, pyt jeg skal ikke klage. Vi var afsted med rejsefeber, fløj med SkyEurope (flyet føltes en sardindåse for alle over 1,6 meter) og boede på et 5 stjernet hotel – og vi kunne ikke have taget toget til århus og overnattet på et vandrehjem for det, som turen kostede. Det var anden gang vi fløj med SkyEurope, og i lighed med sidst, så fungerede det bare. Prisen var i bund, de fløj til tiden og ingen hemmelige gebyrer, mystiske særregler eller andet, som Sterling er begyndt på.

Det var også anden gang vi boede på Corinthia Towers. Selve hotellet var fint nok, men i forhold til det var et 5 stjernet hotel, så var der godt nok en del ting, der ikke fungerede. Rengøringen var under middel, checkin tog over 20 minutter - til trods for at der ikke var kø og sådan var der desværre en række andre ting, der ikke var på 5 stjernet niveau.

Endeligt var der så rejsefeber. Hvad gang vi rejste med dem, ved jeg ikke, men igen denne gang fungerede alt det praktiske fra deres side. Rettidig information, der var enkel og overskuelig.

comments powered by Disqus