Københavns Lufthavn

Vi var i sidste uge et smut i Italien, og vi fløj fra Københavns Lufthavn (Kastrup). På deres website har de et par features, der potentielt kunne være både interessante og relevante for os, der bruger lufthavn – kunne, men så alligevel ikke helt. Deres SMS tjeneste prøvede jeg første gang i foråret, hvor vi var i London. Der var den rimeligt håbløs. Vi fik en enkelt SMS om at boardingen startede cirka 10 minutter efter vi landede i London – og hvad kan man lige bruge det til?

Denne gang var der lidt mere succes. Det lykkedes at få beskederne få minutter efter de var kommet på tavlerne i lufthavnen, men brugbarheden faldt en smule, da den kun fortalte, at der var boarding for vores flightnummer, men ikke fra hvilken gate – det burde da ellers være en rimeligt oplagt information at sende med.

En ny tjeneste jeg faldt over var deres service, hvor man kunne se hvor travlt der var i lufthavnen, når man skal af sted. I teorien ganske smart – oplys dato og et tids interval, og du får et svar. For vores afrejse så det således ud:

Der er ”travlt i lufthavnen” mellem klokken 5 og 6 en søndag morgen? – det lyder ikke helt rigtigt. De har heldigvis også en tjeneste, hvor man kan se alle afgange, så jeg slog lige op på vores afgangstidspunkt for at se hvor mange fly der skulle til at skabe travlhed i lufthavnen:

Suk. Vores fly var det absolut første, og i løbet af den efterfølgende time var der så 3 andre fly i alt. Hvis der ikke skal mere til at skabe travlhed i Københavns største lufthavn, så er der godt nok noget galt…

Det kunne selvfølgeligt også være, at deres tjeneste er defekt – det tydede det i hvert fald på, da vi rent faktisk var i lufthavnen den søndag morgen.

comments powered by Disqus