Biler i Bella

Vi var et smut i Bella Centeret i formiddags. Der er bil-udstilling, og hvor var det spild af tid. Hvis man er den vildeste thansen-fan, så kan det sikkert være meget sjovt, men hvis det er for at se på biler, tja… så er det spild af tid. Der var enormt mange mennesker, og for at kontrollere strømmen af biler, var hjemmeværnet tilkaldt. Jeg ved ikke helt, hvad de troede de bidrog til udover at forstærke et kaos af bilister, der cirklede rundt for at finde en fri parkeringsplads.

Herudover var der så selve udstillingen – noget der mindede om halvdelen af pladsen var sat af til udstyr, styling og andet, som sikkert er sjov, hvis man er 18, hedder Brian og lige har købt et lig, der skal sminkes, hos den lokale auto-pusher.

Da vi endeligt fandt de udstillede biler, så var der generelt så mange folk, at det var rimeligt håbløst rent faktisk at se dem – med mindre man ville se på de få modeller, der er udseende og omdømme var så pinlige, at ingen med den mindste respekt for sig selv, kunne drømme om at blive set i dem.

De fleste større mærker var repræsenteret, men der manglede også lige et par rimeligt væsentlige, hvis man da troede man skulle have et aktuelt billede af udbudet på det danske bil marked – hvor var VW? Skoda? Audi? Mercedes?

Endeligt så var der faktisk ikke rigtigt nogle nyheder. Jeg fandt i hvert fald ikke nogen biler der ude, som jeg ikke allerede havde set på gaden. Suk. Hvor er jeg glad for vi kom ind på fribiletter og ikke gav 75 kroner pr næse.

Hvis du alligevel, skulle forvilde dig der ud i bil, så tag at parker ovre ved Metro stationen ”Bella Center” – det koster 6 kroner pr 30 minutter, og vil derfor sandsynligvis være noget billedere end de 50 kr pr parkering, som det koster på Bella Centerets egen parkering.

comments powered by Disqus