Jamen han har jo ret...

Jeg er generelt ikke meget til Venstre-politkere, men når et folketingsmedlem vover som den lille dreng i kejserens nye klæder at sige sandheden, så er da næsten synd, at det kun er Jyske borgmestre, der får lov at kommentere og råbe op. Der er vel ingen, der uden en smule dårlig samvittighed, kan påstå, at en del af de millioner, der er er brugt på jyske motorveje, måske kunne have gjort væsenlig større samfundsmæssig nytte i storkøbenhavn, som vejnettet ser ud for tiden. Der er sikkert nogle af motorvejende, der har været affødt af et reelt behov, men der virker bestemt også som om et par af dem blev bygget hvor der var plads – mere end behov. Sidst jeg kørte på mortorvejs stykket mellem Ikast og Herning så jeg overhovedet ikke andre biler, og det tror jeg faktisk ikke jeg nogensinde har oplevet på Motorring 3 eller 4 her i København.

comments powered by Disqus