Gal mand i kongelig biljagt

I ekstrabladet online fortæller en ældre mand om at kronprissens chaufører angiveligt skulle have haft temligt travlt på motorvejen for at bringe hende rettidigt frem til et arrangement. Artiklens budskab er vidst helt for fejlet på mig, for jeg bliver bestemt ikke forarget over at Mary’s professionelle chaufører kører for stærkt, men snarrere noget lidt andet. Kilden til historien er en 60-årig efterlønner, som så prinssesen kortege, og som tog for følgensen op og kørte 180 km/t efter dem. Det kan godt være at han i sin karriere var sælger og har kørt meget, men at han er forarget over at de (måske) har kørt for stærkt, berettiger vel næppe at han selv også blæser sin bil op på 180 km/t?

… og kan vi i øvrigt ikke tildele ham en bøde og frakende kørekortet, når han nu beredvilligt har indrømmet til ekstrabladet, at han kørte 180 km/t på en 110 km/t motorvej?

Jeg forstår bare ikke, hvorfor folk kan blive forargede over andre vilde kørsel og tror det er et rationelt respons at svare igen med mindst lige så vild kørsel efter “de gale bilister”.

comments powered by Disqus