Mazda 2 Skyactiv-G

Der er kommet ny bil i indkørslen. Det blev til en Mazda2 (1,5 Skyactiv-G Hatchback). Bilen er en leasing bil på en tre årig aftale fra BMC Leasing.

Vi kendte ikke dem på forhånd, men fandt dem på nettet, læste deres kontrakter og vilkår, som passede os fint og vi slog til. Det var lidt sjovt, at hele aftale forløbet kørte via website og email, men alt blev klaret og der var styr på alting.

Bilen er en hatchback med automatgear og generelt født med fornufigt udstyr: 4 el-ruder, fjernbetjent centrallås, Dynamisk Stabilites Kontrol (DSC), Tripcomputer, Parkeringssensor bag, Anti hjulspindssystem (TCS), Smart City Brake Support (SCBS), Startknap (nøglefri start) og Lane Departure.

Som hatchback har den de fordele og ulemper, der er i forhold til en stationcar. Der kan være mindre i den, men den er friskere og sjovere at køre i. Man sidder typisk lidt lavere, den er mindre vindfølsom og ligger typisk bedre i sving (på grund lavere højde og volumen).

(efter de første 4.000km:) Bilen er velegnet til bykørsel, og meget nemt kørt. Mazda’s eget infotainment er ikke noget særigt og de eneste højdepunkter i denne er en velfungerende FM og DAB+ radio. Alt andet er lidt kedeligt, men det betyder intet, da Android Auto såvel som CarPlay (til iPhones) fungerer godt og giver navigation og alt andet man måtte have brug for. På de første tankfulde benzin kunne den ikke helt holde de lovede km/L, men efter et par måneder,så ligger den stabilt omkring 22 km/L, som lovet i specifikationerne.

Pluser

  • Android Auto og (wireless) CarPlay indbygget.
  • Frisk at køre (i sport mode).
  • Fint automatgear som skifter fint og uden “bump” (som i den tidligere 2008’er).

Minuser

  • Bagrums åbningen er mindre end den kunne være.
  • Lidt klemt på bagsædet til voksne, men ok til kortere ture.
  • Spejlene kan ikke selv vippe ind.
comments powered by Disqus