Mazda2

Så er den lille Mazda2 afleveret i bytte for en anden bil.

Jeg har siden oktober 2018 kørt rundt i en lille sølvgrå Mazda 2 (1,3 Hatchback Standa). Den blev købt brugt hos Autosquare i Hillerød efter at have kigget på en del brugte biler under 50.000 kr. Bilen lignede et godt bud på et en “rimelig bil” - en fin størrelse, pæn stand (den havde kørt langt, så den var slidt, men ingen skader eller andet der skæmmede den).

Det var en fin lille bil, og havde endda anhængertræk. Manuelt gear og nemt at skifte mellem gear. Ingen fancy kører computer, men en digital FM-radio, som det mest fancy.

Til bilen blev der anskaffet:

Bilen var oprindeligt tænkt som en reservebil, der kunne bruges, når været var så dårligt, at det ikke var sjovt at cykle de 15+ km, der er hver vej til arbejdet, men den har været fin at køre rundt i. Der var oprindeligt 86 HK i bilen, men den del var vist stukket af undervejs, så selvom den kunne følge med trafikken (også motorvej), så havde man aldrig rigtigt lyst til at køre for stærkt i den.

Bagagerummet er ikke ret stort, men til gengæld var pladsen på bagsædet okay - og bedre end mange andre biler i samme størelse.

Det opgivne forbrug er 18,5 km/l; i praksis og ved blandet bykørsel er det blevet til 12-15 km/l.

comments powered by Disqus