Fra Garmin Connect til Strava (automatisk)

Hvis du ikke helt kan bestemme dig for hvilket “online fitness site”, der er bedst, og gerne vil bruge flere, så kan det hurtigt blive træels, at skulle uploade sine seneste aktiviteter fra sit pulsur, cykel computer eller lignende til de sites man gerne vil benytte.

Jeg bruger primært Endomondo, men da nogle data opsamlet af min Garmin Edge 800 ikke vises (måske ikke uploades) på Endomondo, så uploader jeg også alt til Garmin Connect som standard. På det seneste, har jeg så leget lidt med Strava, der kan lidt noget andet end både Endomondo og Garmin Connect, men så blev til et 3. sted, hvor alt skulle uploades… troede jeg.

Det viser sig nemlig, at Garmin Connect har et API, som Strava har en integration til, så når man uploader til Garmin Connect, så skubbes aktiviterne automatisk også til Strava, så man kan se dem der.

Strava - Garmin Getting started Proceduren for at sætte det op er ganske enkel. Man logger ind på Strava, vælger upload og under Garmin vælges “Get Started” - Det åbner et vindue og går til Garmin Connect, hvor du logger ind og skal give tilladelse til at Strava må forbinde sig til din Garmin Connect profil - og så kommer aktiviter, der uploades på Garmin Connect fremover også til Strava automatisk efter et par minutter (efter første upload af nye aktiviter på Garmin Connect).

Endomondo skulle vist være på vej med en lignende integration mod Garmin Connect, så med lidt held kan det være, at aktiviterne fra Garmin Edge’n kun skal uploades et enkelt sted fremover - og så kan “sive” til de sites, hvor det er interessant.

Læs mere og se mere detaljeret forklaring hos DC Rainmaker.

Så er proceduren med at sætte det op også blevet beskrevet i lidt flere detaljer på dansk på pushperformance.dk.

comments powered by Disqus