Windows XP er ved at udløbe...

Hvis du stadigt er en af dem, der bruger Windows XP, så har du under 50 dage tilbage inden den udløber og ikke længere opdateres. Windows XP blev frigivet tilbage i 2001, og efter mere end 13 år - og flere nye version af Windows - er slutter Microsoft nu med at opdatere Windows XP.

windows_xp_logo

Hvis du fortsat kører Windows XP på en maskine med netværks adgang, så bør du snarrest muligt få opgraderet maskinen til Windows 7 eller Windows 8, så du fortsat er sikret sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser til styresystemet.

Windows XP’s opdateringer slutter den 8. April 2014, hvor den sidste omgang opdateringer kommer. Sikkerhedshuller findes ofte i flere versioner af Windows (da det er en videreudvikling af et fælles fundament). Det betyder også, at når der kommer opdateringer til nyere versioner af Windows, så bliver disse opdateringer også i praksis en guide til IT-kriminelle, der hjælper dem med at finde ud af hvor, de kan finde og udnytte problemer i Windows XP - og dermed en indgang til at misbruge de maskiner, der fortsat kører Windows XP.

Opdater nu!

comments powered by Disqus