OSX: Se opdateringer fra appstore

På en Mac kommer de fleste programmer efterhånden via Apple’s AppStore. Det har den fordel, at AppStore’n sørger for at fortælle dig, når der er kommet opdateringer til de programmer, som du har opdateret.

Måden man typisk opdager det på, er ved der kommer en lille notifikation i stil med denne (i øverste højre hjørne af ens skærm):

updates_available

Her er så to åbenlyse valg - man kan (blindt) installere opdateringerne eller man kan vælge at udsætte installationen til et senere tidspunkt. Jeg valgte i lang tid konsekvent “Later” (senere) og startede så AppStore for at kunne se hvilke programmer, der var opdateringer til.

Det kan dog gøres nemmere, takket være et lille tip fra KimBlim på twitter, som fortalte, at hvis man klikke alle andre steder, end på de to knapper på billedet herover, så kommer man faktisk ind og kan se hvad der gerne vil opdateres.

comments powered by Disqus