Bredbåndshastighed

TDC har i dag i pressen lovet, at du fra næste uge ikke længere får “op til hastigheder”. Til trods for de gode intentioner, så tror jeg ikke, at folk helt forstår, hvad det betyder. ComputerWorld gælder sig, og fisker allerede efter kunder, der kan fortælle, at de “ikke får den hastighed, de betaler for”.

Jeg er spændt på hvad der kommer ud af det. Jeg har tidligere skrevet om hvor kompliceret det er at måle hvilken hastighed man rent faktisk får - ikke at det er umuligt, men blot sværere end langt de fleste tro. Computerworlds opfordring til at gå til Bredbåndsmåleren, og se om man får hastigheden man betaler for.

Suk. På mit Wifi netværk er der lige nu 18 enheder tilsluttet (smartphones, tablets, laptops, spille konsoller, sonos og såvidere). Jeg er ret sikker på, at flere af dem bruger båndbrede, og jeg kommer derfor ikke til at måle fuld hastighed nogensinde.

Hvis du vil forsøge at måle din hastighed, og vil se hvad der påvirker den, så læs gerne mit tidligere indlæg her på sitet om hastighedsmåling, bredbånd og internet.

netværk

(note: Jeg arbejder for TDC, men repæsenterer her kun mig selv og mine personlige holdinger.)_

comments powered by Disqus