Nikon: Husk lige manualen... nemt.

Hvis man har et Nikon dSLR kamera, så er det altid meget rart at have manualen med. Med de mængde af funktioner og indstillingsmuligheder, der findes i kamerarne (i øvrigt uanset om det er Nikon, Canon eller et andet mærke), så er det meget rart at have manualen med når man er ude at rejse.

nikon_manual_viewerProblemet med dette er så, at manualen er en lille mursten trykt på tyndt papir, så den er faktisk hverken nem eller praktisk at have med. Det har Nkon heldigvis en løsning på i form af en App til både Android og iOS (iPhone, iPad og iPod Touch) - den hedder Manual Viewer 2, og giver mulighed for at få en digital kopi af manualen på din smartphone eller tablet.

Første gang man starter programmet, vælger man sprog (engelsk, tysk, spansk og flere andre, men ikke lige dansk), og så får man mulighed for at downloade den eller de manualer, som man har brug for - og havde dem liggende uden det kræver en internetforbindelse at bruge den.

App’en er gratis og det er ligeledes gratis at hente de manualer, som man skal bruge.

(via photofocus.com).

comments powered by Disqus