Samsung Galaxy S3, TDC, Wifi og Fast Dormancy

Batteri levetid på en smartphone syntes aldrig at leve op til ens forventninger. Hvis du har en Samsung Galaxy S3 telefon, så er her to tip, som burde kunne forbedre batteriets levetid mærkbart.

smart_wifi_togglerSmart Wifi Toggler: Er et lille program, som kører i baggrunden. Det kan tænde og slukke for wifi forbindelsen “efter behov”. Programmet holder øje med hvilke mobilmaster (der alle har et unikt navn navn/en kode), som de wifi netværk, som du har været tilsluttet, er i nærheden af - og tænder kun wifi-forbindelsen, hvis du er i nærheden af et af de steder, hvor der findes et (kendt) wifi netværk. Se mere hos LifeHacker om Smart Wifi Toggler.

farstdormancy_toggleEn anden ting, der ligeledes skulle kunne spare strøm, er en funktion, der hedder Fast Dormancy. Tanken med denne teknologi, som er indbygget i de nyeste smartphones - herunder Samsung Galaxy S3 - er at man kan spare batteri og mindske datatrafikken i nettet. Det lydder rigtigt fint, men hvis mobilnetværket ikke er klar til at understøtte teknologien, så har det den modsatte effekt - i hvert fald for batteriets vedkommende. TDC’s mobilnetværk understøtter endnu ikke FastDormancy, så hvis du har root’et din telefonen, så kan du med FastDormancy Toggle for i9300 slå det fra og få lidt mere ud af batteriet.

(Note: Selvom jeg arbejder hos TDC, så er dette mit personlige website, hvor jeg repræsenterer mig selv, og ikke min arbejdsgiver. Brug af ovenstående  sker naturligvis på dit helt eget ansvar.)

comments powered by Disqus