Garmin Premium/Soft Heart Rate Monitor - Skift af batteri

Min Garmin pulsmåler begyndte at opføre sig lidt sjovt - den lavede forkerte målinger og udfald. Et par gange var cykel computeren (en Edge 800) længe om at opdage pulsmåleren, og alt i alt så pegede alle symptomerne efter lidt søgning i Google på at det er på tide at skifte batteriet.

Der står sikkert i manualen hvordan man gør, men den er gemt langt væk og normalt er Google en glimrende kilde til at finde en guide langt hurtigere end man kan finde en gemt og glemt papirmanual et sted. Jeg var dog ikke rigtigt heldig med mine forsøg, så her er lige en guide til andre, som måtte have samme behov.

Min pulsmåler er en “Garmin Soft Heart Rate Monitor” - den kaldes også nogle steder for “Garmin Premium Heart Rate Monitor”. For at skifte batteriet skal man bruge:

  • Et CR2032 batteri.
  • En mini stjerne skruetrækker (sandsynligvis en philips 1.5 mm).

Selve udskiftningen er lige til, og bør næppe tage mere end højest et par minutter. Fremgangsmåden er følgende. Start med at frigøre pulsmåleren fra bæltet. Den er hægtet på og kan trækkes fra hinanden. Når det er sket, har man delene hver for sig som vist på billedet herunder.

Her efter fjernes fire skruer fra puls senderen, og låget løftes af. Herefter er der fri adgang til at skifte batteriet. Når det er sket, så kan låget skues på plads og puls senderen kan klikkes tilbage på bæltet.

Se også…

comments powered by Disqus