Indkøbsvogns innovation

Det er sjældent man ser noget nyt og smart, når det kommer til indkøb i den virkelige verden, og når det endeligt sker, så er det typisk kasseterminalerne, der laves om til selvbetjeningsterminaler.

I dag var vi dog forbi Plantorama i Hillerød, og her var faktisk en smart lille ting, som El-Giganten, Bilka og mange andre mega-butikker kunne lære lidt af. Indkøbsvognene i butikken var forsynet med et lille oversigtskort (se nedenfor), så man nemt lige kunne få overblik over butikken og kvalificeret vide hvor de varer man ledte efter sandsynligvis var. Hvis det er en butik man kommer jævnligt i, så er der næppe det store behov, men mange “mega butikker” besøger vi typisk kun en gang eller to om året, og så ville det være meget smart med et lille orienteringskort - uanset om det fortæller hvor høretelefoner, vaskemaskiner og andet er i Elgiganten eller om det er mejerivarer, renseartikler eller sportstøj i Bilka.

Oversigtskort på indkøbsvognen, der viser butikkens afdelinger

comments powered by Disqus