Hurtigere upload fra Garmin

Uanset om du bruger endomondo, Garmin Connect, Strava eller et andet website til at holde styr på dine sportsaktiviteter med din Garmin, så har du sikkert oplevet, at det tager længere og længere tid at uploade over tid. Forklaringen er ganske simpel, og løsningen er heldigvis lige så.

Når det tager længere tid at uploade, så er det typisk fordi der ligger stadigt flere aktiviteter, som websitet (via Garmins browser-plugin) og din Garmin enhed bruger tid på at sammenligne og finde ud af hvad der er nyt og hvad der allerede tidligere er uploadet.

Du kan få processen til at gå væsenligt hurtigere ved at rydde op i din Garmin enhed en gang i mellem. Jeg plejer normalt kun at gemme den seneste måneds historik, når jeg rydder op på min Garmin Edge og ForeRunner - og gør det et par gange om året, når jeg syntes den begynder at føles langsom.

På ForeRunner 305 skal man i øvrigt slette 3 steder, hvis du bruger den til Løb, til Cykling og til andet, idet de ligger i hver deres “område”/kø. Min Edge bruger jeg kun til cykling, så om det samme er tilfældet på den, ved jeg ikke.

ps. Husk at tage backup af dine aktiveteter inden du sletter - bare for en sikkerhedsskyld.

comments powered by Disqus