FM radio på vej i graven

Norge har allerede besluttet at slukke for FM radio i 2017 og i følge RadioAssistent.dk gør England nu klar til at slukke for FM radio - ikke lige i år, men trods alt inden for en overskuelig tid.

Jeg håber, at vi i Danmark også kunne få mod til at følge efter. DAB radio blev introdceret for over 10 år siden (herhjemme), og er langsomt ved at vinde indpas i stereo anlæg og “stationære” radioer (så snart det ikke er den billigste model). Til gengæld er sjældent man møder en DAB radio i bilradioer, i mobiltelefoner og andre steder, hvor FM radioen nærmest bare tilføjes, fordi det koster et par øre ekstra - og giver endnu en feature man kan skrive på listen over hvad ens elektroniske gadgets kan.

Vil du vide mere om DAB, så kig på Wikipedia.

comments powered by Disqus