Endomondo... nu med vejr

Generelt har websites ikke tradition for at fortælle om de små ændringer, som der løbende laves. Kun når der laves et større redesign, fortælles der som oftes om det. Det er dog ikke ualmindeligt, at der er sker flere opdateringer i hverdagen, som man kun opdager ved et tilfælde.

[ Igår faldt jeg over en sådan ændring på Endomondo - Der er nu tilføjet et lille ikon ved ens workouts, så man nu kan se hvordan vejret var den dag, som aktiviteten fandt sted. Det lyder sikkert som en lille ting, men eftersom jeg har haft en vane med at skrive noter - hvis det har været regn eller (kraftig) vind, men det ser vidst ud til jeg kan springe det over, hvis det lille ikon fremover automatisk er at finde.

Jeg håber stadigt, at Endomondo også en dag begynder at vise temperaturer fra Garmin Edge computerne, men indtil da, der er dette en rar lille forbedring.

comments powered by Disqus