Så er sitet vokset...

Hvis der pludseligt er dukket en del ekstra indhold op på dette site, så er det fordi jeg nu har flyttet alt det gamle indhold fra en posterous blog her over. Indholdet går nu cirka tilbage til April 2003 - dog med større pauser og uregelmæssigheder mellem posts.

Jeg brugte en plugin til at importere, og det ser generelt ud til at være gået nogenlunde - bortset fra at alle posts landende i en katategori (og ikke en specielt velvalgt). Jeg har vidst fået flyttet de fleste over i noget mere relevant og aktuelt, men hvis noget historisk ser sjovt eller underligt ud, så er det fordi jeg ikke har haft tid til at kigge på det.

Sitet er i øvrigt ved samme lejlighed blevet opdateret med den nye WordPress 3.4 og et par themes og plugins blev også opdateret ved samme lejlighed.

comments powered by Disqus