Festdage i Gentofte

Der er Kultur- og Festdage i Gentofte - den 14. til den 17. Juni 2012, og vi var forbi for at se hvad der foregik. Festdagene er vidst tidens bud på en byfest, hvor butikker rykker på gaden; der er udstillinger og optræden rundt omkring. Som by er Gentofte lidt sjov, da den ikke virker som en stor sammenhængende by, men i stedet er en række mindre byer (Hellerup, Gentofte, Vangede, Skovshoved, Charlottenlund, Jægersborg, Ordrup), der tilfældigvis er blevet en samlet kommune, og derfor var Festdagenes aktiteter spredt udover flere områder.

Den mest overraskende og interessante vi faldt over, var hos den Indonesiske ambasade, hvor der Lørdag var “åbenthus”, og hvor der var varer, smagsprøver og en masse aktiviteter i ambasadens have. Laver de noget lignende en anden gang, kan det anbefales at kigge forbi.

Her er et par billeder fra besøget:

Kultur og festdage i gentofte, 2012 Kultur og festdage i gentofte, 2012 Kultur og festdage i gentofte, 2012 Kultur og festdage i gentofte, 2012 Kultur og festdage i gentofte, 2012 Kultur og festdage i gentofte, 2012 Kultur og festdage i gentofte, 2012 Kultur og festdage i gentofte, 2012 Kultur og festdage i gentofte, 2012 Kultur og festdage i gentofte, 2012 Kultur og festdage i gentofte, 2012 Kultur og festdage i gentofte, 2012 Kultur og festdage i gentofte, 2012 Kultur og festdage i gentofte, 2012 Kultur og festdage i gentofte, 2012

Hvis du i øvrigt er lidt interesseret i området og historien bag det, må jeg så ikke anbefale Gentofte Atlaset, som kan hentess som PDF. Det indeholder spændende historier om  kommunen - fra befæstningsanlæg i 1800-tallet og frem til Tuborg havn.

comments powered by Disqus