Det rabler for Dansk Folkeparti

Man må da håbe, at det er den evige jagt, på spalteplads i medierne, der i dag har fået Dansk Folkeparti til at foreslå, at man ikke længere bør have lov høre musik på cyklen, som Jyllandsposten i dag beretter.

Det skulle angiveligt være med til at forbedre trafik sikkerheden, men jeg forstår ikke, hvorfor det så lige er cyklister, som det skal gå ud over (og ja, jeg er bestemt blandt dem). Hvis musik under transport er en så stor fare, så burde man da absolut først kaste sig over biler. De fleste biler er jo udstyret med bilradioer, og sjældent har jeg været i en bil, hvor radioen ikke kørte.

Udover dette, så er en af de features, som fremhæves i vores nye bil, at den er “fremragende støjisoleret”. Givet de fare, som Dansk Fjolleparti Folkeparti påpeger, så er det jo at gå i den helt forkerte retning. Der burde man jo overveje, at forbyde alt andet end cabriolet modeller uden radio.

comments powered by Disqus