Cykelsuperstier

Der er et projekt undervejs - og det har det været et godt stykke tid - med at lave såkaldte Cykelsuperstier. Det glæder jeg mig til. Kort fortalt, så lyder det til at være et forsøg på at lave cykel motorveje (ikke at man nødvendigvis skal køre fuld fart, men mere at det kapacitetsmæssigt er bygget/dimensioneret til mange cykler - og ikke bare er området mellem biler og fodgængere, som det så ofte har været tilfældet.

Den første Cykelsupersti åbnede tilbage i midten af April. Jeg har ikke haft lejlighed til at prøve den endnu for at se hvordan det virker i praksis (se kort/oversigt), men jeg kan se, at en af de planlagte cykelsuperstier løber langs Lyngbyvejen, og det er den vej, som jeg cykler til og fra arbejde, så det kunne være helt fantastisk, hvis projektet gav den tur et løft :-)

… og lad os så håbe, at belægningen er en anden, end den, som Københavns Kommune valgte til cykelstien gennem Superkilen.

comments powered by Disqus