Android: Remote Notifier

Unnamed

Remote Notifier

er et af de programmer, der er rigtigt smarte, hvis du f.eks. sidder i et stor rums kontor, og ikke vil genere alle kollegaerne med din fantastiske ringetone, når nogen ringer til dig. Det er nu også en gang imellem bare ret smart, hvis du sidder ved din computer, telefonen ringer og du lige vil vide hvem det er, inden du går efter den.

 

Remote Notifier er dels en App, du installerer på din Android telefon og så en “lytter” du indstallerer på din computer (og det kan være både Mac, Windows og/eller Linux). Når din telefon ringer - eller du får en SMS - så kan Remote Notifier ganske enkelte lave en lille pop-up på din skærm, så du kan se hvem der ringer - eller læse SMS’en - uden at skulle have fat i telefonen.

 

Remote Notifier kan enten bruges over Wifi eller over Bluetooth. Hvis du vil bruge det over Wifi, så skal din computer (eller rettere den/de computere), der skal se notifikationen være på samme lokalnet - og hvis du vil bruge det over bluetooth, så skal din computer have bluetooth og være “parret” med telefonen. Jeg bruger det over Wifi, og det betyder blandt andet, at selvom telefonen ligger i et andet lokale, så kan notificeringerne saktens nå frem. Bluetooth har lidt kortere rækkevide end wifi.

 

Du kan sætte en kode på notificeringerne, så det kun er dig, der kan se dem, og det er sikkert en god ide. Der findes i app’en mulighed for at sende “testbeskeder”, så du kan tjecke at alt virker som det skal - uden at skulle ringe til din telefon eller SMS’e til den. Udover dette, så er der ikke så meget andet i Remote Notifier.

 

Remote Notifier App’en kan du finde via AppBrain og på Remote Notifiers side på code.google.com kan du (i højre side) finde links til klienterne til windows, mac og Linux.

comments powered by Disqus