Android: Phonalyzr

Det kan føles som om man snakker uendeligt meget i mobiltelefonen, og der findes en række applikationer til Android, der kan hjælpe med at fortælle hvor meget, som man egenligt snakker, og med hvem. Phonalyzr kan vise simpel statistik over samtaler og SMS’er. Ponalyzr har forskellige statistikker - hvor mange opkald (indgående, udgående, mistede opkald og besvarede) man har modtaget, hvor mange minutter man har snakket i (når der bliver ringet til en samt de opkald man laver). Endeligt kan det også flette oplysningerne sammen med telefonbogen, så du kan se hvem du snakker med mest - og ikke mindst hvor meget og hvornår på døgnet.

Jeg bruger mest programmet som sjov - dvs. til at konstatere, at jeg snakker alt for meget med mødetelefonen, men lidt mere alvorligt, så kan programmet sikkert også bruges til at give en ide om hvorvidt man har det rigtige mobil abonnement eller ej.

Du kan finde masser af screenshots på programmets hjemmeside, og du kan finde programmet i Market på telefonen eller på Phonalyzrs hjemmeside.

comments powered by Disqus