Den gode overskrift er om TDC

Politikkens tjek har tilsyneladende kedet sig på redaktionen og efter lidt tid med papirflyvere og andet tidsspilde, har man så fundet på dagens TDC historie - at det er gratis at opgradere til større kabeltv pakker, mens det koster penge at nedgradere. Det er der så kommet den rystende overskrift “Dyrt at spare penge hos TDC”.

Uha, uha.

Der er to ændringer, de burde have overvejet, inden de sendte artiklen i trykken, hvis overskriften skulle have været retvisende.

For det første handler den om Yousee (der er godt nok ejet af TDC), og selvom skribenten tilsyneladende er klar over dette, så skal man da ikke kalde tingene ved deres rette navn.

Den anden - når vi nu skal harmes over at der tages gebyr for nedgraderinger - er, at det, når man nu er ude i de stakkels forbrugeres ærinde, er at artiklen lige får nævnt, at Stofa (der er ejet af Telia) tager penge for både op- og nedgraderinger og der tager man cirka 65% mere for skiftet (495,- mod 295,-). Mon ikke det burde have været overskriften, hvis vi nu skal harme over gebyrgrippen, der svæver over os stakkels forbrugere.

Når den ikke er blevet det, så er det sikkert fordi, at den gode overskrift i dette tilfælde er om TDC, ikke artiklens indhold - Mon ikke?

(note: jeg arbejder hos TDC, men på dette site repræsenterer jeg kun mig selv og ikke min arbejdsgiver).

comments powered by Disqus