På anden klasse i banken

Jeg havde Skandiabanken, og var egentlig ret glad for den. De blev så købt eller solgt af/til Eikbank, som så har lavet om i en række ting, så det ikke helt er lige så godt at være kunde hos dem, som det var en gang. Det har sikkert været nødvendigt for at få økonomien til at hænge sammen, og det kan være, at de faktisk stadigt er bedre end gennemsnittet. Der er dog lige et sted, hvor de virkeligt lige forstår at understrege, om man er rigtig kunde - eller bare en af de anden klasses kunder, som de nu fik med Skandiabanken, nemlig når man logger ind i netbanken.

Hvor kan det dog syntes træels og “du er ikke så god som resten af vores kunder”-agtigt, når ens netbank ligger på en URL, der hedder:

https://www.eikbank.dk/netbank/logon/tidligere_skandiabanken_kunde/Pages/default.aspx

Det kan være en lille ting, men det ville nu have føltes lidt mere velkomment, hvis “tidligere_skandiabanken_kunde” i stedet bare kaldte det “regnr_6610” eller noget andet, der ikke havde nogen værdiladning.

comments powered by Disqus