Mac: Autostart programmer

Når man starter sin computer, er der ofte en del programmer, der startes automatisk. Kommer man fra windows, ligger en del af disse i start-mappen under programmer, men en sådan findes ikke lige i OSX, så hvordan finder man så ud af hvilke programmer, der startes automatisk (og hvordan fjerner man dem igen).

For at styre hvilke programmer, der automatisk startes, skal du ind i “System Preferences” og finde punktet “Accounts”. Her er to faneblade - password og login items, og det er på siden Login Items, at man kan styre hvad der startes, når du starter maskinen (hvilke programmer, der startes er bruger afhængigt).

Media_httpwwwnetfacto_ugbcd

Du fjerner programmer, der startes ved opstart, ved at vælge det/dem, du gerne vil fjerne, og trykke på minus knappen. Du fjerner ikke programmet ved at fjerne det fra opstarten, det gør du på en anden måde.

Når du er der inde, så kan du med plus knappen under listen over de programmer, der startes, også tilføje nye programmer - hvis du automatisk vil starte mailprogrammet, din browser eller andet du måtte ønske.

comments powered by Disqus