Kan jeg ikke få det på engelsk?

Det er da prisværdigt, at mange websites efterhånden er begyndt at komme på dansk. Besøger man google.com, skal man kæmpe en kamp for fast at få lov til at få den på engelsk, og sådan er det også med en række andre websites.

Jeg er for tiden ved at få fremkaldt billeder, og da det ikke sker så tit, så er det blevet til en god sjat billeder. Jeg er faldet over et nyt site - foto.com, som ser ud til at have den bedste pris lige nu, hvis man skal have fremkaldt ca. tusind billeder.

Det er også et af de sites, der gerne vil snakke dansk til danskere - eller rettere noget der minder om dansk. I hvert fald, så er der en del steder, hvor det vidst bare er røget igennem en oversætter-robot, der ikke kender danske bogstaver, og det er der så kommet en del sjove/tragiske/underlige misforståelser i tekster ud af.

Vi bringer her et eksempel:

Media_httpbetanetfact_upihj

comments powered by Disqus