Spam på DVD’er

Okay, det er måske ikke lige frem spam, men hold op hvor er jeg træt af de DVD-film, som filmselskaberne udsender for tiden. Selvom man har købt filmen (i dyre domme), så føler selskaberne sig tilsyneladende fuldt berettiget til at trække dig i gennem en moralisering om hvor slemt piratkopiering er - og som ikke kan om- eller undgåes.

Derefter så skal man lige se trailershow - hvis man er heldig er der 2-3 trailere af et par minutter - men rekorden var 23 minutters “underholdning” inden man var fremme ved menuen, hvorfra filmen kunne startes.

Nogle gange, så kunne man tro, at filmselskaberne helt har glemt, at der måske også skulle være plads til nogle digitale forbruger rettigheder, i deres kamp mod de onde pirater.

Forbrugerrådet har lavet et charter om forbrugernes rettigheder i den digitale verden. De seneste DVD’er, som vi har købt forbryder sig i hvert fald mod flere af de forslåede rettigheder. Gad vide, om de filmpirater, som filmselskaberne er i “krig” mod også er udsat for det samme…

comments powered by Disqus