Surt Show i Silvan

Sur Silvan

For nogle uger siden flyttede vi lidt rundt i vores “hjemmekontor” og i denne anledning, er vi endt med at skulle have skiftet en skrivebordsplade til en lidt større model. Vi rendte for nogle uger siden rundt mellem bordpladen.dk, køkkenbutikker og andre steder, der kunne levere end bøge-bordplade.

Efter at have konstateret, at den de fleste steder ville koste en formue (vi snakker over 6000,- for en plade på under 2m x 0,9m x 3cm), endte vi med at bestille en massiv blade fra Silvan (i specialmål) - som var billigere end de øvrige steder.

Nu har vi så ventet et par uger og med lidt over en uges forsinkelse, kunne vi så endeligt komme og hente den. Det gjorde vi så, og selve udleveringen gik sådan set også fint nok - vi kørte til Silvan på Lygten (Nørrebro), vækkede medarbejderen i vareudleveringen og fik pladen.

Desværre konstaterede vi så også, da vi var ved at læsse den i bilen, at en af limningerne ikke var lavet ordenligt - det var ujævnt og så grimt ud - og det var stadigt en plade til flere tusinde kroner, så den ville vi faktisk ikke have. Der fra startede så en kaskade af træels oplevelser.

Hvorfor var det i øvrigt, at de ikke lige havde tjekket pladen, da den kom hjem? det sted, hvor fejlen/skaden var, var helt synligt og enhver berøring, ville kunne bekræfte, at der var noget galt.

Først var der det at få den returneret. Vi prøvede først i informationen (det hedder heldigvis og meget retvisende ikke længere kundeservice), men de mente bestemt ikke, at  den var deres problem - der kunne vi returnere den til vareudleveringen og så komme tilbage og få pengene igen.

Burde man ikke have tilbudt os - bare en gang - at skaffe en ny plade hjem?

Når som sagt så gjort, og vi vandrede om i vareudleveringen, der tog imod den, men da lige skulle have en fra trælast til at kigge på den. Det tog sin tid - lang tid, men det lykkedes til sidst og vi blev tilsidst bedt om at gå til informationen for at få udbetalt beløbet.

Nu var det den samme, som første gang ved informationen, vi snakkede med - og hun kunne da sagtens genkende os. Vi fremviste sedlen, som vareudleveringen havde givet os med besked om at den var taget retur, men naturligvis skulle der 3 telefonopringninger og alt muligt andet til, førend man kunne udbetale pengene.

Jeg er absolut mest irriteret over den holdningen hos medarbejderne. Jeg fik tydeligt at virke, at det, at jeg havde fået en defekt vare, burde være mit problem - ikke deres - og det at sende mig gennem retur-proceduren og rende rundt mellem medarbejdere og diverse køer, var ligeledes en helt naturlig og forventelig ting af mig som kunde.

Det lykkedes heldigvis at få pengene udbetalt, og når vi skal have bestilt en ny plade, så tror jeg faktisk ikke det bliver hos Silvan.

comments powered by Disqus