TDC Play

Undskyld hvis der har været lidt stille, men på det seneste har jeg blandt andet været med i et af de mest spændende TDC projekter i lang tid - Play. Med Play er ideen, at man sammen med sit TDC Bredbånd, får adgang til et musik-bibliotek på over en million sange - og for at lancere en sådan løsning er der rigtigt mange ting, der skal spille sammen. Løsningen blev lanceret 1. april, og i dag starter så en større kampagne på outdoor, tv og andet, der skal lancere Play-løsningen bredt. Hvis du har Windows og TDC Bredbånd - og i øvrigt får opdateret Windows Media Player, så den har de nødvendige DRM-opdateringer, så smut endeligt forbi TDC Onlines Musik site og få din adgang til Play.

(Note: Ja, der var lidt start vanskeligheder.
Ja, det ville være rart hvis det virkede på andet end Windows (men det har ikke været muligt).
Ja, der arbejdes stadigt videre med at lave sitet og løsningen bedre.
Ja, hvis du har ideer og forslag, så lytter vi gerne og læser alt Play forumet)

comments powered by Disqus