Mine billeder i Berlingske Business

For et par fredage siden var vi i Parken og legede med Lego. Vi var i denne sammenhæng TDC’s Online-afdeling, og det var et afdelingsseminar. Modsat de sædvanlige seminarer, så var der drømt powerpoint-fri zone, og vi brugte i stedet dagen til at lege med Lego - Lego Mindstorms nærmere betegnet.

Jeg havde mit Nikon kamera med, og fik skudt billeder gennem dagen - og som sædvanligt blev 2/3 så kasseret, da jeg kom hjem, mens resten blev lagt på PicasaWeb og delt rundt til dem, der havde været med til arrangemetet.

Denne har billederne da fået en slags “ok” stempel, idet man i dagens udgave af Berlingske Business kan læse og Lego Mindstorms konceptet (jeg har desværre endnu ikke kunnet finde artiklen online, men RobotLab stod for det) - og til at supplere teksten er så 3 af mine billeder. Det er da lidt cool :-)

comments powered by Disqus