Post Danmark under pres

Hvis jeg var hos Post Danmark ville jeg efterhånden være ret bekymret. Når jeg bruger Post Danmark, så er jeg generelt imponeret over deres lave niveau for hvad angår deres generelle service (åbningstider på posthuse, leveringspræcision og prisstrukturer), så har vi den seneste uge - hver eneste dag - fået leveret flere breve (ikke reklamer, men adresserede forsendelser) af CityMail end fra Post Danmark.

I pakke markedet findes der allerede adskillige udfordrere - DHL, UPS og så videre - der er godt i gang med at udfordre dem. På brev-markedet har den digitale udvikling (hvor breve bliver til email) vidst været det eneste, der for alvor var en trussel. Det er vidst ikke helt tilfældet længere, når over 50% af vores breve ikke kommer ud med Post Danmark længere.

comments powered by Disqus