Dansk stavekontrol i Pages

Media_httpwwwnetfacto_rcxha

Hvis du har iWork ’08, så er der (vidst nok som noget nyt) kommet en dansk stavekontrol. Jeg faldt over den ved et tilfælde, så hvis du heller ikke lige har lagt mærke til den, så er her lidt hjælp til at finde den.

For at få den til at virke (i den engelske version af iWork), skal man lige fortælle at teksten er på dansk. Vælg al tekst i dokumentet, og åbn “inspector”, Vælge Text (“T”) og så vælge “more” fra rækken under knapperne (jeg tror nok det er en slags faneblade omend de ikke rigtigt ligner faneblade.

Hvis du er kommet det rigtige sted hen, kan du nederst finde “Language” og ud for dette en dropdown. Som noget af det absolut nederste i denne dropdown finder du dansk. Så snart du har valgt dansk, så er der fine røde markeringer over alle ord, stavekontrollen ikke lige (gen)kender som danske.

comments powered by Disqus