Software Udvikling

Er du en der gør noget eller en der snakker om at gøre noget? Der findes vidst mange forskellige former for skoler/ideologier indenfor software udvikling, og jeg tror nok, uden at have været igennem dem alle, må høre til inden for sfæren af pragmatisk/praktisk orienterede udviklere, der ikke helt har en fast model, men snarere kigger i værktøjskassen fra projekt til projekt.

Jeg har dog - i samarbejdet med mange (specielt interne) IT-udviklingsafdelinger - efterhånden lært, at der er nogle, der er “Talkers” - hvor fokus i høj grad mere er på at lave fine analyser, studier af best-practices og læse analyser fra konsulenthuse. Mon ikke de skulle forbi Jeff Atwood’s post om Are you a Doer or a Talker?

Det er ganske imponerende, at nogle helt kan tabe fokus fra opgaven og kundens behov for at få leveret løsninger, og alene hygge sig studier af hvad man kunne gøre for  at løse et problem.

comments powered by Disqus