Film: I am Legend

I am ledgend

Det er vidst efterhånden en tradition at tage i biografen i dagene efter jul - for at se en god film, for at slappe lidt af på en travl tid og så videre. I år faldt valget på “I am legend”, som er Will Smiths seneste film. Den hører til i Sci-fi genren, og man følger Will Smith som Robert Neville - en af de sidste overlevende efter en virus har taget det meste af jordens befolkning. Filmen var godt nok en fæl skuffelse. Den er flot håndværk, og der er noget, der ligner potentialet til at blive en spændende historie. Det bliver bare aldrig rigtigt for alvor til noget - kun en opbygning, chock effekter og lidt uhygge. Det er lidt synd.

De får faktisk tegnet et flot og skræmmende billede af New York som en øde og forladt by - lidt i stil med Farmagusta på Cypern, hvis du måtte have været der - men historien er bare ikke god nok (eller måske rettere, bliver ikke fortalt godt nok) til at det for alvor bliver en god film. Øv.

comments powered by Disqus