SpamAvisen

I starten var vi fri for at få gratis aviserne i postkassen – hvorfor skulle man dog det, når de alligevel flyder i togene, har uddelere på gaden og standere rundt omkring. Nu har 2 af aviserne tilsyneladende bude i vores område, og så syntes de at vi fortjener at få et eksemplar i postkassen hver morgen – suk. I starten var det faktisk rimeligt nemt – man kunne gå ind på afmeldavisen, og slippe for både 24 Timer og Nyhedsavisen ved blot at udfylde en simpel formular – det holdt godt nok kun 2 uger, men det virkede, og efter 2 uger kunne man så afmelde igen.

Nu har nyhedsavisen så trukket sig ud af det site, så man ikke kan få lov at afmelde avisen den vej længere, og ligeledes har de ”glemt” at skrive på deres website, hvordan man skal afmelde den. Suk.

Efter lidt roden rundt fandt vi så Tænks klistermærker og har med PDF-udgaven som udgangspunkt nu lavet et fint skilt, der er monteret på postkassen. Jeg håber ikke, at det ender med samme kamp, som Schack forsøgte

comments powered by Disqus