Søgemaskiner

Er der nogen, der stadigt bruger Jubii som en søgemaskine? Ikke hos mig. Jeg har kigget lidt i mine logfiler for at se, hvilke steder de brugere, som kommer til sitet via søgemaskiner, har valgt at bruge. Der var en sikker vinder, og den var faktisk ikke overraskende. Fordelingen ser således ud:

  • Almindelige Google søgning: 76,6%
  • Google Billedsøgning: 19.4%
  • MSN Search: 1.7%
  • Yahoo! Search 1.3%
  • Jubii: 1%

Jeg med giver gerne, at mit site her, sikkert ikke er et typisk site, og at nørder, teknik-entusiaster og lignende, sikkert er mindre tilbøjelige til at bruge Jubii, men at det var helt nede på 1% var nu alligevel lidt overraskende.

(når tallene i pie’n oven for ikke helt passer med listen, så er det excel, der lige har valgt at afrunde dem…)

comments powered by Disqus