Reklamer på nettet

Der er vidst begyndt at komme nogle flere reklamer på nettet. Heldigvis ser jeg ikke mange af dem, da Firefox’ AdBlock normalt får lov at fjerne de værste. Det sker dog en gang i mellem at der dukker nogen op, hvor jeg tror filmen helt er knækket for site-ejeren, og de helt har glemt hvorfor man kom på deres site. Tag nu ekstrabladet. Jeg læser aldrig den trykte avis, men deres netavis er blandt de bedre, fordi den er rimeligt nem at skimme. Der opdateres jævnligt og det virker som om at der er en bevidst prioritering af hvad de syntes, der er vigtigt.

Det er sker dog efterhånden jævnligt, at de har glemt, at jeg kommer på deres site for at læse nyheder, og derfor tillader reklamer, der fuldstændigt ædelægger oplevelsen og min lyst til at besøge deres site igen. Se blot nedenstående screenshot som eksempel.

Det er ikke kun Ekstrabladet, der er slemme på dette punkt – mange andre reklamebårne medier gør det samme. Måske er der også derfor, at jeg oftere og oftere bare bruger tdconlines nyhedsoversigt frem for kilderne selv…

comments powered by Disqus