Farvel superbrand?

Berlingske har tidligere haft en online udgave, der var en forsigtig, men loyalt modstykke til den trykte avis. Der var alle de korte nyheder samlet på deres website, som sektionerne man finder i avisen. På det seneste, er de dog begyndt at splitte sig op… Det skete først i efteråret, hvor alt deres erhvervsstof flyttede fra berlingske til Business. Det var i mine øjne en fin ide, idet Business.dk (udover nogle tekniske problemer, der stadigt findes) meget mere ligner et netmedie end Berlingskes eget website.

Nu er deres rejse-sektion så også ved at blive fisioneret ud til Rejseliv.dk. Det er ikke helt så interessant som Business.dk sitet, idet rejseliv mere ligner noget tynd journalistik, der skal sælge rejser, end det forsøg på at lave et kvalitets site – bevars, det kan være fordi det er nyt, men jeg savner altså rejseindhold af kvalitet, hvis jeg skal kunne udholde blinkede bannere.

I lighed med business.dk, som er blevet samlingspunkt for alt erhvervsstof fra det berlignske officin (herunder også BT), så gør de i øvrigt det samme med Rejseliv, så der på BT også bare er teasere for Rejseliv – ikke noget rejse indhold tilbage på ”hoved avisen”.

Umiddelbart ser det ud til, at Berlingske er ved at implementere en ny strategi, hvor indholdsområderne lige pludselig skal have en noget mere selvstændig identitet på nettet – og det syntes jeg da er lidt interessant…

comments powered by Disqus