Nytårshilsen fra aviserne

Så er der igen et bud, der enten har fået for mange aviser eller som ikke gad gå sin rute, og derfor valgte at dumpe sin bunke af Berlinske Søndag og Politiken Søndag i vores havespand, og hvad gør man så… Sidst det skete prøvede jeg intensivt at skrive såvel som ringe til både Berlingske og Politiken. Begge avisers abonnement tjeneste reagerede nogenlunde lige uprofessionelt – for det første, kan man jo principielt ikke klage til deres abonnementservice, når man ikke er abonnement, og for det andet så var de så længe om at svare, at de antog, at jeg sikkert selv havde mig skaffet af med avisbunken i løbet af de 4 uger de var om at svare.

Denne gang har jeg igen forsøgt at klage via nettet, og bedt dem sørge for at nogen fjerner bunken. Jeg krydser fingrene og håber de er blevet lidt bedre siden sidst.

comments powered by Disqus