S-Togs email

DSB har en tjeneste, som i teorien kunne være ganske udmærket. Hvis man laver en profil på dsb.dk, kan man bestille email ved driftsforstyrrelser på s-togene. Jeg tager fortiden toget mellem Lyngby og Sydhavnen dagligt, så det ville da være meget fint. Efter at have været tilmeldt 2 døgn tror jeg nu, at jeg skal afmeldes igen. Selvom jeg har sat den op til det mindst mulige inden for relevante (morgen og aften mails), så får jeg en mailstorm fra statsbanerne – nogle gange med flere forstyrrelser, mens det andre gange er enkelt afgange, der er aflyst.

Der findes ingen muligheder for at filtrere hvilke linjer eller stationer, som man gerne vil have info om, så foreløbigt har der kun været en enkelt eller to af de 20-30 mails, som har haft noget relevant info for mig.

Jeg er i princippet lige glad med hvor mange små forstyrrelser, der er, ligesom jeg godt kunne undvære info om de linjer, der ingen relevans hos mig. Efter nu at have lyttet med i 2 dage, er jeg ved at ro, at s-togs nettet dagligt balancerer på kanten af et sammen brud.

Jeg tror, at jeg var gladere, da jeg ikke hørte om alle forstyrrelserne, og i stedet for bare ventede til det næste tog kom på stationen.

comments powered by Disqus