DR.DK TV på en mac

Danmarks Radio reklamerer i disse dage for deres online udgave, hvor man fra internettet kan se det samme, som det, de sender ud på deres to tv-kanaler. Løsningen er lavet til Windows, og selvom de har prøvet at tage højde for at der findes andet, så er der dog en bedre måde end via deres website. Her er opskriften til Mac brugere. Inden du er helt klar, skal du lige have installeret Flip4Mac. Det er gratis, og gør at du kan se Windows Media i Quicktime. Når den er installeret, så er det ganske enkelt at komme i gang.

Start din Quicktime Player, kopier et af følgende links og vælg ”Open URL” i din Quicktime Player. Paste adressen ind, og efter lidt buffering, kan du se TV. Hvis du har QuickTime Pro, kan du i øvrigt også se det i fuld skærm (hvis du har båndbrede nok).

DR1

DR2

comments powered by Disqus