Disney Channel

Jeg er rimeligt vild Tim Allens gamle serie ”Home Improvement”, som Disney Channel sender hver aften, og ser det jævnligt. Generelt er meget hyggeligt at kigge med på Disney – der er ingen reklamer (udover egen annonceringen) og serierne virker af en noget højere kvalitet end f.eks. på Cartoon Network. Disney har dog et kæmpe problem. I forhold til at Disney – udover at tjene penge på merchandise og lignende – gerne vil præsentere sig som familiens ikke-voldelige ven, så er det rystende så mange stavefejl, slåfejl og andre problemer, der er i deres undertekster.

Jeg kan lære at leve med – til tider endda syntes det er sjovt på kanal 4, TV3+ og andre kanaler, der primært henvender sig til voksne, der godt ved oversættere ikke staver specielt godt, hvis tager de billigste.

Jeg har dog noget højere forventninger til Disney… men det er måske bare mig?

comments powered by Disqus