ComputerWorlds Brancheguide

I denne uges udgave af avisen fulgte der en Brancheguide med der angiveligt dækker de 1000+ største IT-virksomheder i Danmark. Den er på 68 sider, trykt på fint farvepapir og ser meget præsentabel ud. Der er bare lige en ting, der gør jeg taber enhver form for respekt for den. Under Tele- og Internetudbydere står det firma, som jeg arbejder for i listet, blandt de mange andre. Det er (sandsynligvis uden større diskussion) Danmarks største, og burde der for være de fleste – herunder CW’s journalister – bekendt.

Det hed en gang Tele Danmark, men har de sidste mange år heddet TDC. Hvorfor er det så lige, at man oplyser, at virksomhdens website er www.teledanmark.dk? - bevars siden redirecter til tdc.dk, men det er da et slag mod deres troværdighed, at de ikke engang har kunnet få URL’en på danmarks største tele- og internetudbyder rigtigt, er det ikke?

comments powered by Disqus