Billeder fra giganten

Man kan ikke være heldig hver gang. Vi er ellers gået i gang med at få fremkaldt (et udvalg af) de seneste par års digitale billeder i papirkopier, så vi har lidt at sætte i album – nogle gange er det bare nemmere end at vise de digitale frem. Vi har brugt et par forskellige steder (alt efter hvor prisen pr print var under 50 øre pr billede), men hos El-Giganten gik det galt. Det startede egenligt meget godt. Samme procedurer som øvrige online fremkaldere – upload billeder, få bekræftelses mail og få mail når ordren er produceret… og så gik det galt.

Da vi skulle hente billederne var de ikke kommet. ElGiganten lovede at ringe, når de dukkede op, men efter en uge, var der intet sket. Der ringede jeg så til dem, og det var bestemt ikke dem, men deres underleverandør, der havde lavet en fejl.

Jeg fik nummeret til dem, og kunne så ringe og rykke for billederne (nej, Elgiganten, selvom det er jer, jeg handlede med, skal I da ikke tage ansvar for ordren). Underleverandøren havde i øvrigt ingen slut-kunde support, men jeg fik da at vide, at billederne var produceret og leveret til Elgiganten, som så måtte have smidt dem væk.

Efter endnu 2 uger dukkede de så op – og det fik vi så at vide, fordi vi selv rykkede med et par dages mellemrum. Vi fik hentet billederne, og i den stressede afhentning fik vi ikke lige checket prisen. Nu var tilbudet jo slut, så de havde taget fuld normal pris, hvilket bragte den samlede regning op på mere end 100 kr. over det beløb, der stod på ordrebekræftelsen.

I dag kunne man så spilde tid på at stå i kø og få penge tilbage. Suk.

comments powered by Disqus